София 1619, кв. Княжево
бул. "Цар Борис III" № 315
029571108
Записване за консултация
Тяло J-плазма

J-плазма

Renuvion (J-плазма) за контуриране на тялото

 

Какво представлява J-Plasma Renuvion Contouring body? J-Plasma Renuvion е революционна минимално инвазивна процедура, която използва подкожна плазмена енергия за незабавно стягане и подмладяване навсякъде по лицето и тялото. Уникална алтернатива на традиционните лифтинг на лицето, сгъване на корема и извайване на тяло, процедурата J-Plasma Renuvion ще свие и извайва отпусната и разхлабена кожа без големи разрези, престой или усложнения от козметичната хирургия.

 

 

J-Plasma Renuvion за тялото използва студена плазмена енергия под кожата за стягане, извайване и подмладяване на тялото, което ви дава естествени изглеждащи резултати с минимален престой и никакви усложнения от традиционната подправяне на корема или извайване на тялото. J-Plasma Renuvion е уникален, тъй като приложената под кожата студена плазмена енергия създава незабавно свиване на кожата, което води до подобрен тонус при стягане и свиване.

 

Какви са предимства на J-Plasma Renuvion за контуриране на тялото?

 

 • Третира еднакво успешно кожата на лицето, шията и тялото
 • Без големи разрези или разкриване на белези
 • Минимален престой и бързо възстановяване
 • Сигурен, бърз и прецизен метод
 • Естествено изглеждащи резултати, без вдървени или остри черти

 

Кандидати за контуриране на тялото на Renuvion

 

Процедурата J-плазмата (Renuvion) тялото е провеждана многократно в цял свят на мъже и жени от всички възрастови групи, вариращи от 20 и малко до 70-годишните. J-плазменият контур на тялото е идеален за тези с лека до умерена отпусната кожа от възраст, загуба на тегло или бременност. Традиционна процедура за абдоминопластика или контуриране на тялото се препоръчва за тези с по-напреднали нужди. J-плазма контурирането на тяло също е идеално за онези, които са имали нехирургични процедури за контуриране или намаляване на мазнините, но не са получили подобрение. Най-често пациентите избират J-плазма терапия за тяло, защото искат незабавни резултати без престой и големи белези от традиционната хирургия. Дали терапията е подходяща за Вас, ще прецени Вашият пластичен хирург след лична консултация! Препоръчваме Ви да запазите час, като ни позвъните на телефоните по-горе.

 

Области, които подлежат на обработка с J-плазмено контуриране на Renuvion

 

 • Корем и паласки
 • Мишници · Гръб (горен и долен)
 • Зона на гърдите
 • Седалище и целулит зони
 • Гръден кош
 • Колене
 • Бедра (вътрешна и външна част)
 • Лице и шия

 

 

Какво е плазмена енергия? Какво е терапия за J-Plasma?

Студената плазма се създава, когато хелиевият газ се захранва от радиочестотна енергия и се доставя чрез J-плазменото устройство. Тъй като хелиевият газ е много стабилен, той може да се йонизира с много ниска енергия, осигурявайки гъвкава, прецизна и безопасна доставка. Студената плазма е по-хладна от лазерната енергия, което прави тялото J-плазма контур по-безопасна процедура с по-малък риск и увреждане на тъканите и предоставя на пациентите бързо възстановяване. Нивото на подобрение и подмладяване от студена плазмена енергия е ненадминато в съвременните технологии. Към момента, никое лазерно, ултразвуково или радиочестотно лечение не е в състояние безопасно да стегне и стяга кожата до това ниво. Как се извършват J-плазма Renuvion процедури за тяло? Използва се локална, обща анестезия или PRO-NOX. Вашият хирург започва J-плазмената процедура на тялото с малки, скрити разрези, стратегически поставени въз основа на областта на тялото, която ще се лекува. Тогава той използва устройството J-Plasma подкожно (под кожата), за да достави студена плазма. Това моментално стяга, свива и подмладява кожата отвътре навън. Резултатите са незабавни и продължават да се подобряват, тъй като тялото ви продължава да подобрява ефекта със заздравяването.

 

Възстановяване след контуриране на тялото Процедурата на тялото J-плазма (Renuvion) отнема около час на зона и пациентите могат да очакват начална стегнатост в третираната зона. Болката е минимална и може да се намали с обезболяващо лекарство без рецепта. Пациентите носят компресионна дреха през първите 72 часа. Лекото подуване и синини може да отнеме една до две седмици, за да се разреши. Повечето пациенти са в състояние да възобновят нормалните си дейности още един ден след процедурата.

Цени

» J-плазма€ 4900 - € 6500