София 1619, кв. Княжево
бул. "Цар Борис III" № 315
029571108
Записване за консултация
Лице Корекция на устни

Корекция на устни

Корекция и уголемяване на устни? Коя техника за филъри в устните води до перманентно уголемяване?

 

Едно от големите предизвикателства пред пластичната и естетична хирургия в областта на устните е именно откриването на решение за перманентно уголемяване на устни. Трайността при неперманентните методи за увеличаване на обема на устните е непредсказуема. Както различните видове филъри за устни с изкуствено добавени компоненти за по-дълъг живот, така и естествено извлечената собствена мастна тъкан, изискват периодичност на поставянето.

С появата на имплантите Permalip това затруднение бива успешно отстранено. Имплантите PermaLip като нов медицински продукт преминават множество тестове и през 2002г. получават знак за качество CE. Изработени са от мек, плътен силиконов еластомер, чието прецизно моделиране води до появата на успешен краен продукт - имплант, следващ естествения контур и форма на устната. Вече има начин да се радвате на плътни и пълни устни перманентно.

Всички допълнителни въпроси за уголемяване на устни, филъри в устните, и защо да изберете PermaLip филъри за устни, можете да ни зададете лично, като запишете консултантски час. 

» Защо Permalip?

Защо PermaLip силикон в устните? С какво PermaLip превъзхожда поставянето на хиалурон в устните?

Научи повече

» Избор на имплант

Технологията PermaLip уголемяване на устни цени естетичния вид, затова Ви дава избор.

 

Научи повече

» Какво представлява самата процедура?

Как се поставят PermaLip силиконови импланти? Бързо и лесно!

 

Процедурата по поставяне на имплантите PermaLip успешно се извършва под локална анестезия, която по своето въздействие наподобява денталната
Научи повече

Цени

Корекция на устни с инжектиране на филъри

€ 350,00/ml

PERMALIP импланти (поставяне на един имплант)

€ 750,00