София 1619, кв. Княжево
бул. "Цар Борис III" № 315
029571108
Записване за консултация
Тяло Лазерна липодистрофия

Лазерна липодистрофия

Всеки човек мечтае за добре оформено, хармонично и стегнато тяло. Понякога колкото и да полагаме усилия, те се оказват недостатъчни и макар и да се доближаваме до целта, не сме в състояние да я постигнем.

Пластичната хирургия непрестанно търси нови възможности за усъвършенстване на методите за оформяне контура на тялото. Една от последните иновации за намаляване на  тлъстините и целулита е лазерна липодистрофия. Липодистрофията се превърна в предпочитан метод в естетичната медицина, поради нейната ефективност и краткия възстановителен период.

Ако сте взискателни към външния си вид и имате желание да изваяте контура на Вашето тяло, да намалите нежеланите сантиментри от фигурата си, да стегнете кожата си и редуцирате целулита, то лазерната липодистрофия може да е подходящата за Вас процедура. 

» Какво представлява лазерната липодистрофия?

Какво е лазерна липодистрофия?
Лазерната липодистрофия представлява оперативен метод за разбиване на мастните клетки посредством лазерна енергия
Научи повече

» Подготовка за операцията

Вашият пластичен хирург внимателно ще Ви разясни процедурата както и възможните рискове при лазерна липодистрофия
Научи повече

» Следоперативни грижи

След приключване на операцията стягащо бельо или еластични превръзки ще бъдат поставени на третираните места
Научи повече

» Възстановяване

Първоначалният заздравителен процес по възстановяване след лазерна липодистрофия е съпроводен със следните неразположения: отичане, изтръпналост, болка, синини и дискомфорт, които се контролират успешно с лекарства и постоперативна рехабилитация
Научи повече

» Резултати

Първоначалните резултати от лазерна липодистрофия се появят след първия месец, но крайният резултат ще бъде видим на 6-ия месец след операцията
Научи повече