София 1619, кв. Княжево
бул. "Цар Борис III" № 315
029571108
Записване за консултация
Гърди Мъжки гръдни импланти

Мъжки гръдни импланти

Пекторални импланти обикновено сe поставят на мъже, които искат да подчертаят мъжествеността на гърдите си. Процедурата има за цел да подобри външния вид на гърдите, както и да увеличи обема им. Обикновено се търси от мъже, които се затрудняват да постигнат желания резултат по естествен път посредством физическа активност или вдигане на тежести. Операцията по поставяне на мъжки гръдни импланти представлява решение и за мъже, които не желаят да полагат усилията, необходими за постигане на желания резултат. Други причини за оперативната намеса могат да бъдат специфични нарушения или състояния, засягащи гръдните мускули, възможно е гръдният кош да е засегнат вследствие на операция. Много мъже намират, че пекторалните импланти подобряват самочувствието им и качеството на живот.

 

Пекторалните импланти се използват за естетична и конструктивна хирургия със следните цели:

 

  • Увеличаване
  • Корекция на контура
  • Реконструкция, напр. след травма
  • Синдром на Поланд
  • Подмяна на импланти

 

Операцията обикновено се извършва под пълна анестезия. Избраният модел мъжки гръдни импланти могат да се позиционират под или над мускула- решение, което се взима след консултация с хирурга.

 

Оформя се джоб, в който се поставя импланта (Фиг. 1)

 

 

 

Окончателният резултат е както следва:

 

 

Една сравнително лека и щадяща манипулация с кратък възстановителен период може значително да подобри Вашето самочувствие.

Цени

» Мъжки гръдни импланти€3900